Thursday, April 11, 2013

HiShop - Make Up Mall







Korang2 mesti suker kan tentang make up... make up... nih!!! For sure punyer!! Kat sini aku nak kongsi dengan korang pasal Make Up Mall a.k.a make up carrier a.k.a make up bag gitew... Tipu korang tak tahu pasal ni. Alah in a simple way beg mekap korang tu lah... yang kecik berzip korang letak kat dalam hand bag tuh!! Yang tu kalau kecik la kan senang nak bawa sana sini... TAPI ni kalau korang nak gi travel berhari2, berminggu2 macam nak gi majlis kenduri ker... holiday kerr... ha!! Beg tu lah...!!! Aduyai......

So kat HiShop nih aku nak kongsi la ngan korang beg mekap collection diorang since diorang offer LESS PRICE / Discount ni kan.... Jom kita tengok mana yang cute2 nak simpan make up korang yg banyak2 tuh... lagipun kalau ada beg mekap pastinya MAKE-UP dan ANDA takkan terpisah... gitew!!!




(i) MAke-Up BOX


Make-Up Mall - Makeup Box (White) 

yang ni kalau korang cepat dapatlah grab the offer. Sangat Suuuuuwwwwiiiiitttt bagi white lover gitew!!






Make-Up Mall - Makeup Box (Black) 



Ha yang ni simple je & color safe gitew..... senang nak jaga. Harga pun boleh tahan murah plus dapat lagi less. Rugi tak click...








(ii) Make-Up Mall / Brush Set


Make-Up Mall - 21pcs Brush Set (2118A) 
Bagi sesiapa yang banyak brush tu kan... lebih kemas kalau korang simpan di sini... 21-pcs tau!!! make-up On the go... macam Touch 'N' Go....!






 Make-Up Mall - 18pcs Brush Set



   
Yang ni smartkan, TAPI kalau korang ala ala TARZAN guna mekap BAIK jangan mimpi nak beli putih ni.... 18-pcs ok...


 Make-Up Mall - 13pcs Brush Set 
Ha... yang ni kecik sikit untuk mereka mereka yang baru berjinak dengan mekap kan.. takkan korang nak guna banyak2 brush tu kan.. betul tak, betul tak... at least 13-pcs pun dah ok. Daripda tak ada!!! Nanti kalau sape2 yang asyik cakap pasal mekap korang... pasal beg mekap korang... cakap kat diorang:

"Apa tengok2? Kau hader...!!!???"

kikikikiki


 

Post a Comment