Thursday, April 11, 2013

BLOGGER yang suka SHOPPING!!




Helluuuuu..... helllluuuuu.... helluuuuu....!!!! Now turn for me to share with you all tentang satu cara / kaedah baru bagi BLOGGER macam kita kita ni menjana dan menambah pendapatan sedia ada. Best nyer.... BEest nyer....

Korang klik kat link ini HiSHOP then ada satu pic BESAR macam di atas nih kan.... ha korang boleh baca t&c and register sebagai ahli HiSHOP nih... tak rugi... kalau korang create post pasal product diorang lagi diorang suka & credit kat korang 500 points. Apa guna dengan 500 point? hahahaha apa lagi SHOPPING ler...

In a simple way sebenarnya diorang tak delah bagi CHEQUE atau CREDIT RM kat korang TAPI diorang bagi POINTS... banyak tu 500 points!!! Kalau korang rajin bergambar dengan product diorang PLUS story morry pasal apa apa sahaja product diorang lagi diorang suka.... apa lagi JOM JOM JOM...!!!

SHARE!

SHARE!

&






Do You Have a Blog?
If you have a blog, share your links with us! In exchange, we will reward you with 500 HiShop Points per post.
TO QUALIFY
  • You must have a HiShop Account
  • You must 'Like' our HiShop Facebook Page
  • Blog and review any of our HiShop Products (We'd love to hear your thoughts!)
  • Your blog post must be accompanied by photos of the products (We love creative photos!)
  • Your blog post must contain a link to HiShop
  • Your blog post must contain HiShop's packaging or logo

That's all!
Simply fill up the form below with the direct link to your blog post about HiShop, and we will credit 500 HiShop Points into your account for each post, no questions asked. Happy Blogging!

Love,
The Fabulous HiShop Team



Post a Comment