Wednesday, September 2, 2015

Terlajak Laris Untuk Melawan Resdung - Leesa Formula

Korang malu bila berhadapan dengan orang ramai?
Tak yah orang ramai la.... dengan kawan-kawan di pejabat je...
Ada yang tak selesa berdampingan... berkawan dengan korang gara-gara wajah korang?
Berjerawat, merah membengkak je muka tu... bernanah di certain jerawat...
MALUUUUUUU..... kan!!!
Aku bercakap sebab aku mengalaminya... nak pulak aku kena bagi talk pada public... camner nak build repo dengan public kalau public pun rasa tak selesa dengan kita kan... ialah orang kata bila bercakap; pandang muka.... lalu ker nak hadap muka jerawat aku nih....  dlm post sebelum nih aku dah kongsikan tentang resdung.. So di sini aku nak kongsikan 2 produk yang secara traditional, natural dan insyaAllah dijamin korang akan rasa selesa...

Set Perawatan Resdung & Hidung Tersumbat

Set Sinose adalah formula eksklusif Leesa Formula untuk rawatan lengkap luar dan dalam. Selamat serta mudah dilakukan sendiri di rumah
TABLET RESDUNG
K.K.L.I.U 0179/2011/ABC
Tablet resdung telah didaftarkan dengan Pihak Berkuasa Kawalan Dadah dirumus dari beberapa jenis herba semulajadi bagi digunakan secara tradisional untuk MELEGAKAN RESDUNG. Cubalah Tablet Resdung bagi membantu melegakan resdung.
BIO-HEALTH NOSECLEAR
K.K.L.I.U 0181/2011/ABC
Hidung tersumbat adalah salah satu masalah yang kerap mengganggu orang ramai. Kapsul Noseclear yang dirumus dari herba semulajadi ini didaftarkan
dengan Pihak Berkuasa Kawalan Dadah bagi digunakan secara tradisional untuk melegekan hidung tersumbat
CORONG BEKAM ASAP
Mengurangi masalah tidak selesa dikawasan hidung serta alahan di bahagian wajah.
FACE TREATMENT POWDER
Membantu mengurangi alahan dikawasan hidung, mengeringkan jerawat, menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan parut, mencerah dan menegangkan kulit muka.
HERBAL FACE SOAP
Sebagai pembersih muka harian untuk semua jenis kulit yang mengalami gangguan alahan hidung dan muk
Kebaikan:
  • Berkesan dan selamat
  • Ramuan herba tradisional 
  • Didaftarkan dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita 
  • Rawatan lengkap luar & dalam
  • Mudah dilakukan sendiri dirumah atau di salun
- See more at: http://www.leesaformula.com.my/index.php?route=product/product&product_id=311#sthash.Yc041U0J.dpuf


SET LENGKAP RAWATAN RESDUNG & SINUSITIS- RM170.00 

Mengandungi : Tablet Resdung, NoseClear, Corong Bekam Asap, Herbal Face Soap,Face Treatment Powder

JUGA DIJUAL SECARA BERASINGAN :

 

 

 



corong resdung bekam asap leesa formula

CORONG BEKAM ASAP- RM22.00/1 KOTAK ( 4 BATANG )

FUNGSI
-Membantu untuk mengurangi atau membunuh kuman atau hama yang menyebabkan terjadinya alahan resdung -Merawati jerawat -Memudarkan parut -Menjadikan wajah lebih cerah dan bersih.





bedak resdung leesa formula
Mok Cuuuuuunnnnn!!! Ha nak cun korang pakaila bedak sejuk nih. Aku once basuh muka akan cover dgn bedak nih. Jangan takut dia color light brown.. tak nampak seperti pakai bedak sejuk. Believe it or not... aku pakai bedak nih gi opis dan sepanjang di opis... korang akan nampak kesannya seawal sekali pemakaian. AWESOME is guarantee... insyaAllah.

FACE TREATMENT POWDER-RM25.00/60ml

FUNGSI
-Mengurangi dan membunuh kuman resdung -Mengeringkan jerawat -Menghilangkan bintik-bintik hitam jeragat -Memudarkan parut -Menegangkan kulit muka.







sabun anti resdung leesa formula
Yang sabun ni aku guna... alhamdulillah 1st guna dah boleh rasa perbezaan kulit muka kita dan tindak balas terhadap jerawat di muka memang AWESOME..... Aku sangat sangat SYORKAN pada korang.

HERBAL FACE SOAP -RM25.00/50g

Sebagai pembersih muka harian untuk semua jenis kulit yang mengalami gangguan alahan resdung seperti berjerawat, bengkak muka dan kemerahan, hidung tersumbat, sering gatal muka dan kerap bersin.
Mengandungi campuran herba semulajadi yang secara tradisional dan saintifik dikatakan dapat membantu mengurangi masalah yang berkaitan dengan alahan resdung, terutama masalah kulit berjerawat.
Kandungan herba di dalamnya apabila digosokkan ketika mencuci wajah akan meresap ke dalam lapisan kulit bagi membantu membunuh atau mengurangi kuman dan fungus yang menyebabkan terjadinya resdung.





tablet resdung leesa formula
Tablet nih aku ambil setiap malam. Dia berkesan melawan apa yang kita makan di siang hari.. di samping itu kita sendiri perlu mengawal pemakanan kita.

TABLET RESDUNG – RM 55.00/ 60 TABLET

Ia adalah tablet bulat berwarna perang keputihan yang diperbuat dari 100% persediaan herba dengan indikasi yang digunakan secara tradisional untuk melegakan resdung.
Ramuan herba di dalamnya yang telah digunakan secara turun temurun untuk membantu masalah resdung menjadikan Tablet Resdung sangat berkesan untuk membantu mereka yang menderita simptom resdung. Walaupun begitu adakalanya terdapat reaksi awal yang menunjukkan simptom yang lebih teruk, namun ianya hanyalah pada peringkat permulaan sahaja. Teruskan pengambilannya sehingga sembuh dengan menggunakan dos yang biasa.
Herba-herba di dalam Tablet Resdung juga berkemungkinan bersifat panas, jadi pada sesetengah orang yang alah dengan herba, mulakan dengan pengambilan dos yang rendah (1 tablet) selama beberapa hari kemudian barulah mengambil dos biasa 2 tablet.





noseclear leesa formula

NOSECLEAR- RM55.00/60 KAPSUL

Ia adalah kapsul yang dibuat dari 100% persediaan herba dengan indikasi digunakan secara tradisional untuk melegakan simptom hidung tersumbat.
Hidung tersumbat adalah salah satu tanda gangguan resdung yang juga melibatkan masalah seperti hidung gatal, hingus tak berhenti, merah dan bengkak di pangkal hidung, kurang deria bau dan kerap bersin.
Noseclear dengan 2 herba terpilih di dalamnya sangat berkesan untuk mengatasi masalah hidung tersumbat dan simptom yang berkaitan.

Set Perawatan Resdung & Hidung Tersumbat

Set Sinose adalah formula eksklusif Leesa Formula untuk rawatan lengkap luar dan dalam. Selamat serta mudah dilakukan sendiri di rumah
TABLET RESDUNG
K.K.L.I.U 0179/2011/ABC
Tablet resdung telah didaftarkan dengan Pihak Berkuasa Kawalan Dadah dirumus dari beberapa jenis herba semulajadi bagi digunakan secara tradisional untuk MELEGAKAN RESDUNG. Cubalah Tablet Resdung bagi membantu melegakan resdung.
BIO-HEALTH NOSECLEAR
K.K.L.I.U 0181/2011/ABC
Hidung tersumbat adalah salah satu masalah yang kerap mengganggu orang ramai. Kapsul Noseclear yang dirumus dari herba semulajadi ini didaftarkan
dengan Pihak Berkuasa Kawalan Dadah bagi digunakan secara tradisional untuk melegekan hidung tersumbat
CORONG BEKAM ASAP
Mengurangi masalah tidak selesa dikawasan hidung serta alahan di bahagian wajah.
FACE TREATMENT POWDER
Membantu mengurangi alahan dikawasan hidung, mengeringkan jerawat, menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan parut, mencerah dan menegangkan kulit muka.
HERBAL FACE SOAP
Sebagai pembersih muka harian untuk semua jenis kulit yang mengalami gangguan alahan hidung dan muk
Kebaikan:
  • Berkesan dan selamat
  • Ramuan herba tradisional 
  • Didaftarkan dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita 
  • Rawatan lengkap luar & dalam
  • Mudah dilakukan sendiri dirumah atau di salun
- See more at: http://www.leesaformula.com.my/index.php?route=product/product&product_id=311#sthash.Yc041U0J.dpuf
Post a Comment