Monday, December 30, 2013

Primary School akhirnya.....

Bismillahirrahmanirrahim di awal kalam.. 

Alhamdulillah akhirnya my elder daoghter menjejakkan kaki jua ke alam persekolahan PRIMARY SCHOOL... Di suasana yang sangat berbeza... bukan kejutan bagi Nur 'Ain 'Aqeelah sahaja malah seluruh keluarga. Hari pertama ke BOULEVARD Shopping Mall.. mencari baju sekolah dan lain2 keperluan... dari ada saiz hinggalah xd saiz... sampai Supervisor gi punggah stor la mencari track suit saiz 30 untuk my daughter... kikikiki 











Esoknyer sambung lagi shopping sebab tak berapa nak mahir lagi shopping kat Kuching kan... dah tu semua anak2 pun baru baik dari fever.. esoknyer gi malam pulak ke The Spring, Kuching.... kali ini hangkut sekali adik2 dia.. Kat The Spring dia shopping School Bag.. Stationeries.. 







Pagi ni dia dengan tergeliat-geliat nak kena bangun pagi... ha baru tau penangan berbulan dok umah Wan dia.... henjoy jer kan... tapi dengan skill yang Mummy ada berjaya pujuk untuk dia Breakfast.. habis la sepinggan nasi lemak (tak sangat la nasi lemakkan kalau nasi lemak + kicap manis + ikan tenggiri goreng) lalalalala nur ain aqeelah nyer selera... ikutkan ajer...

Subhanallah dah besar dah anak mummy nih...






Semoga berjaya di dunia dan akhirat. In Sya Allah...



 
Post a Comment